ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ

Rahoni Cronwell

Η γλυκιά σας απόδραση έχει όνομα

Μπορείτε να φανταστείτε ένα ονειρεμένο boutique ξενοδοχείο στη μέση μιας καταπράσινης όασης πλούσιων πεύκων και μυρωδιές ευκάλυπτου; Έχετε ποτέ νιώσει αυτό το πλούσιο και πικάντικο άρωμα που προκαλεί μια γλυκιά ζάλη; Προσθέστε σε αυτό το μαγικό φυσικό περιβάλλον, πολυτελή δωμάτια και σουίτες πλήρως επιπλωμένες, με ατελείωτη θέα στη θάλασσα και τον κήπο του ξενοδοχείου.

Αυτό είναι το Rahoni Cronwell Park Hotel – ένας επίγειος παράδεισος για ενήλικες και λάτρεις του ηλιοβασιλέματος. Νιώστε την ηρεμία και την ιδιωτική ατμόσφαιρα αυτού του γοητευτικού ξενοδοχείου με το δικό του προσωπικό χαρακτήρα. Απολαύστε τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα, χαλαρώστε στο πλήρως εξοπλισμένο Spa του ή απλά περιπλανηθείτε στο μικρό ψαράδικο χωριό, τη Νέα Σκιώνη. 

Image

Το Rahoni Cronwell Park Hotel βρίσκεται σε μια οικολογικά ελεγμένη περιοχή στην καρδιά της χερσονήσου της Κασσάνδρας, σε ένα πανέμορφο χωριό ψαράδων, τη Νέα Σκιώνη, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Όπως δηλώνει και η επωνυμία “Park Hotel”, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από τεράστια καταπράσινα πεύκα και αρωματικούς ευκάλυπτους που σχηματίζουν πολλές σκιερές ρομαντικές γωνιές, γεμίζοντας τον αέρα της περιοχής με το πικάντικο αυτό άρωμα.

Η μαγευτική τοποθεσία στο λόφο της Νέας Σκιώνης εγγυάται εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, τα βουνά και τους ελαιώνες της περιοχής.