ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Το ξενοδοχείο Rahoni έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα και τη δική του μοναδική ιστορία. Σύμφωνα με αυτήν, η αρχαία Σκιώνη χτίστηκε μετά τον Τρωικό πόλεμο και ήταν γνωστή εκείνη την περίοδο ως οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο. Τα μαρμάρινα νομίσματα που κοσμούν την αυλή του Rahoni αποτελούν πιστά αντίγραφα των νομισμάτων της εποχής εκείνης. Κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει τις σημαντικότερες αρετές των ανθρώπων.

Αφήστε τους μύθους να γίνουν πραγματικότητα! Απλά σταθείτε κοντά στο αρχαίο νόμισμα και κάντε μια επιθυμία σχετική με το νόμισμα που πλησιάζετε κάθε φορά.

Ένα ακόμη σήμα κατατεθέν του Rahoni είναι το σιντριβάνι με το άγαλμα της Αφροδίτης στη βεράντα του ξενοδοχείου. Οι άνετες καρέκλες και η μαγευτική θέα θα αποτελέσουν για εσάς το ιδανικό μέρος αναψυχής κάτω από τη δροσιά της πλούσιας φυλλωσιάς των δέντρων.

Το Rahoni είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες που έχει ως στόχο τη δημιουργία απόλυτης ιδιωτικότητας και άνεσης. Ένα περιβάλλον δίχως παιδιά, ενδείκνυται για μέγιστη ηρεμία και ξεκούραση, ενώ η μορφή boutique που διαθέτει, επιτρέπει τη δημιουργία ιδιωτικής ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με φιλική εξυπηρέτηση.

Ο περιορισμένος αριθμός δωματίων συντελεί σ’ αυτό και αποτελεί μια όαση που σας μεταφέρει μακριά από το θόρυβο της πόλης και τα ενοχλητικά βλέμματα.

Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη τα ελληνικά ηλιοβασιλέματα, θα πρέπει να τα απολαύσετε στο Rahoni Cronwell Park Hotel.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
& ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ